Antena Căutare

Reteta de post a zilei: fasole alba cu ceapa coapta si rosii

Baza de ceapa, usturoi si rozmarin da o savoare minunata fasolei albe, intr-o reteta de post cu aspect special si gust reconfortant. Pofta buna!

Ingrediente (6 portii):

doua cepe rosii medii;
ulei de masline;
doi catei de usturoi, tocati marunt;
15g frunze de rozmarin, tocate;
300g de rosii cherry, taiate in jumatati;
2 x 400g conserve de fasole albaă, scursa si clatita;
patru linguri de otet balsamic.

Preparare (30 minute):

Se incalzeate cuptorul la 180º C/gaz 4. Se taie in sferturi una dintre cepe si se asaza pe o tava impreuna cu rosiile cherry. Se stropesc cu o lingura de ulei si se lasa la cuptor 20 de minute.

Se toaca marunt cealalta ceapa si se asaza intr-o cratita impreuna cu 2 linguri de ulei de masline, usturoi, rozmarin, sare si piper. Se lasa pe foc 10 minute pana cand se inmoaie. Se adauga fasolea si otetul in cratita si se mai lasa putin pe foc. Se adauga legumele coapte si parmezanul, se amesteca si se serveste.

Citeste si Good Food Romania!

Americanii au lansat apa de colonie cu miros de... bacon!... VIDEO! Pisici sofisticate la Expozitia Felina din Capitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x