Ingrediente:
- 600ml supa de legume gata facuta;
- ulei de masline;
- 1 ceapa mica, taiata cubulete;
- 1 morcov mare, curatat de coaja, taiat cubulete;
- 2 dovlecei medii, taiati cubulete;
- 150g orez pentru risotto;
- 50g de mazare congelata;
- 4 cepe verzi, tocate.
Preparare:
1. Se fierbe supa intr-o cratita, apoi se da focul mic si se mai lasa putin pe flacara. Se incalzeste o lingura de ulei intr-o tigaie mare si intinsa, se adauga ceapa, morcovul, dovleceii si se asezoneaza cu sare si piper. Se lasa pe foc 3 minute, apoi se adauga orezul si se mai lasa cateva minute.
2. Se adauga un polonic de supa si se amesteca pana cand se absoarbe supa in orez. Se continua pana cand se foloseste aproape toata supa, iar orezul este moale. Cu 5 minute inainte sa fie gata, se adauga mazarea si ceapa verde si se amesteca.
Citeste si Good Food Romania!
Reteta: Tarta de spanac si gruyère... In ce mod poate ajuta inotul la dezvoltarea bebelusului...