Ingrediente (doua portii):
- o jumatate de ceapa, taiata rondele;
- jumatate de cana de nuci taiate bucati;
- o cana apa fierbinte;
- doua linguri otet light;
- o legatura de rucola;
- doi catei de usturoi, zdrobiti;
- doua lingurite de patrunjel tocat;
- o lingura zeama de lamaie;
- o lingura ulei de masline;
- sare, piper.
Preparare:
Zdrobiti usturoiul si lasati-l 5 minute sa stea deoparte. Taiati apoi ceapa in rondele subtiri si scufundati-o cateva minute in apa fierbinte cu otet.
In afara de rucola si migdale, amestecati restul de ingrediente, adaugand ulei de masline, putin cate putin.
Spalati si scurgeti bine rucola apoi amestecati-o cu restul de ingrediente, adaugand apoi si ceapa, scursa si aceasta bine. La final de tot adaugati nucile tocate marunt. Pofta buna!
foto: onemoremoondance.com