Ingrediente (doua portii):
500 grame morcovi;
o lingurita mustar de Dijon;
doua lingurite miere;
doua linguri ulei de masline extravirgin.
Preparare (10 minute):
Pentru aceasta reteta ai nevoie de steamer, in care trebuie sa pui morcovii, curatati de coaja si apoi taiati in felii de un cm grosime, timp de 5 minute: nu trebuie sa devina moi, dar nici sa ramana asa de tari ca in forma initiala.
Intre timp amesteca intr-un bol lingurita de mustar de Dijon, cele doua de miere si cele doua linguri de ulei de masline. Cand morcovii sunt gata se amesteca apoi cu sosul special si se servesc imediat.
Pont: daca vreti ca salata sa vi se para racoritoare, tineti morcovii la frigider timp de 30 de minute inainte de preparare.
Vitaminele A, K si C, precum si fibrele si potasiul sunt principalii nutrienti ai acestei retete simple.
Pofta buna!
Foto: leftoverqueen.com
Cinci mituri despre divort... Pana la ce varsta ar trebui alaptati copiii?...