- Serialul "Ana, Mi-ai fost scrisă în ADN" are premiera pe 9 ianuarie. Sezonul 2 "Iubire cu parfum de lavandă" revine din 10 ianuarie! Rămâi pe Antena 1
- MAREA PREMIERĂ POWER COUPLE, SEZONUL 1! Vezi cele mai noi episoade din 13 ianuarie, de la 20:30, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Ingrediente (doua portii):
doua vinete
200 grame ciuperci Champignons;
ulei de masline;
100 grame masline verzi sau negre;
doua rosii;
sare, piper.
Garnitura:
salata verde;
trei felii paine veche;
ulei de masline;
Preparare:
Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Se taie vinetele pe lungime, dupa ce s-au eliminat cele doua capete, obtinandu-se cate trei felii lungi din fiecare vanata.
Separat se taie marunt ciupercile, se toaca si maslinile, apoi se amesteca aceste ingrediente bine, alaturi de o lingura de ulei de masline, de un praf de sare de mare si de piper negru macinat.
Se taie apoi in cubulete doua rosii mari, coapte, care se adauga la final in amestecul de ciuperci cu masline.
Se asaza hartie de copt pe fundul unei tavi de cuptor, se pun feliile de vinete, se stropesc cu putin ulei de masline, apoi pe fiecare se asterne din toppingul special creat din ciuperci, masline si rosii.
Se baga tava la cuptor pentru 12-15 minute la 180 de grade. Intre timp se face garnitura: se prajesc cubuletele de la 3-4 felii de paine veche (sau proaspata, cum aveti in casa), apoi se amesteca impreuna cu cateva frunze de salata tocate marunt si cu o lingura de ulei de masline.
Optional se poate presara putin parmezan la final pe feliile de vinete, pentru persoanele care nu tin post.
Pofta buna!
Foto: seeminglygreek.com
Gandarusa - planta pe care o fumezi pentru a nu face copii... FOTO! Cher Lloyd, despre pasiuni si critici in revista "Bliss"...