Antena Căutare

Reteta de post a zilei: vinete pe grill marinate in cimbru si chilli

Reteta de post a zilei de joi aduce in prim-plan vinetele, care, chiar daca nu sunt in sezon, pot fi gasite in magazine. Facute pe grill, alaturi de condimente, vinetele sunt o gustare extraordinara. Pofta buna!

Ingrediente:

o vanata mare;

patru fire de cimbru;

ulei de masline;

1/2 lingurita de fulgi de chilli;

sare, piper.

Preparare:

Taie vanata in felii de grosime medie apoi asterne-le pe o farfurie cu sare, timp de 30 de minute, pentru a scapa de surplusul de apa din ele.

Dupa acest interval se ung cu ulei de masline si se pun pe tigaia grill incinsa, 3 minute pe ambele parti.

Se scot apoi intr-un bol, se amesteca impreuna cu chilli uscat si cu cimbru, piper, apoi se acopera vasul si se lasa o ora la marinat.

Pot fi servite asa sau alaturi de carne de miel la gratar, in ziua Pastelui. Pofta buna!

Masa de Paste, terapie de familie... Cum sa te imbraci ca un adevarat superstar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x