Ingrediente:
- 4 mere mari;
- 250 de grame de boabe de struguri negri;
- 200 de grame de faina;
- 100 de grame de unt;
- 2 oua;
- 3 linguri de zahar;
- 2 linguri de smantana;
- 1 lingura de pesmet facut din biscuiti;
- 1 varf de cutit de sare;
- o mana de nuci macinate.
Mod de preparare:
1. Se amesteca untul cu faina si sarea si se adauga apa pana cand aluatul devine usor de modelat. Acesta se introduce la frigider timp de 30 de minute.
2. Intinde aluatul intr-o tava de tarta, unsa cu unt si tapetata cu faina.
3. Merele se curata de coaja si se taie cubulete. Acestea se pun peste aluat. Se adauga si boabele de struguri.
4. Se amesteca ouale cu zaharul, dupa care se adauga pesmetul de biscuiti si nucile, apoi smantana. Amesteca bine si rastoarna peste fructe.
5. Tarta se coace la cuptor pana se rumeneste. Se serveste rece simpla, cu frisca sau cu zahar pudra.
Foto: gotnomilk.wordpress.com
Machiajul cu aerograf, in sfarsit pe piata... Lipsa somnului poate cauza schizofrenie...