Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Reteta delicioasa: Pateu de ciuperci si castane

Toamna este perioada castanelor. Acestea sunt delicioase si se prepara rapid. Iata o reteta rapida de pateu cu ciuperci si castane!

Ingrediente:

- 4 salote;

- 2 catei de usturoi;

- 75g de unt;

- 300g de ciuperci;

- o mana de castane;

- tarhon tocat;

- branza moale;

- paine crocanta pentru servit.

Mod de preparare:

1. Se prajesc salotele tocate marunt si 2 catei de usturoi in 75g de unt pana cand se inmoaie, apoi se adauga 300g de ciuperci si se gatesc timp de 10 minute, pana cand cea mai mare parte a lichidului se evapora;

2. Se adauga o mana mare de castane si niste tarhon tocat, apoi se prajeste totul timp de 3 minute. Se toarna amestecul intr-un blender, impreuna cu 2 linguri de branza moale si se paseaza pana cand se obtine un pateu nu foarte fin.

3. Se pune in forme si se lasa la rece pana la servire. Se serveste la temperatura camerei, cu paine crocanta.

Citeste si alte articole si retete interesante pe GoodFood!

Recomandari