- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Ingrediente:
o lingura de ulei de masline;
o ceapa, taiata marunt;
un ardei gras rosu, curatat de samburi si taiat fin;
un catel de usturoi, zdrobit;
400g conserva de rosii, taiate;
500g gnocchi;
o mana de frunze de busuioc, rupte;
½ bucata de mozzarella de 125g, rupta in bucati.
Preparare:
1. Se incalzeste grillul la nivel high. Se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se calesc ceapa si ardeiul timp de 5 minute, pana se inmoaie. Se adauga usturoiul, se mai prajeste 1 minut, se adauga gnocchi si rosiile, apoi se da in clocot. Se fierbe timp de 10-15 minute, amestecand din cand in cand, pana cand gnocchi se inmoaie, iar sosul se ingroasa. Se asezoneaza, se adauga busuiocul si se transfera intr-un vas mare termorezistent.
2. Se adauga mozzarella si se pune la grill timp de 5-6 minute, pana cand branza devine aurie si incepe sa se topeasca. Se poate congela pana la o luna - se decongeleaza si se baga la cuptor timp de 20-30 de minute, pana devine fierbinte.
Citeste si Good Food Romania!
Preparate usoare pentru zile de canicula (1)... Ce trebuie sa stii despre dezvoltarea copilului in perioada prenatala...