- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
* muschi de porc
* un borcan de mustar Dijon
* ulei de masline
* o ceapa salota
* rozmarin
* vin alb
* smantana
Preparare:
1. Muschiul de porc se asezoneaza pe toate partile cu sare si piper. Intr-o tava se pune putin ulei de masline si peste el se asaza bucata de carne.
2. Cu o lingura se pune un strat generos de mustar pe bucata de muschi si apoi se intinde bine cu mainile, pentru a inveli toata carnea. Se adauga putina apa in tava si se da la cuptor.
3. Se taie marunt o ceapa esalota si un pic de rozmarin. Se scoate carnea de la cuptor, se impacheteaza in folie de aluminiu pentru a o tine calda, iar in zeama pe care a lasat-o se pune o bucatica de unt, in tava in care s-a facut carnea.
4. Aceasta se pune pe foc, se adauga ceapa, putin vin alb si rozmarin. Pe masura ce scade vinul, se concentreaza aromele. Cand se ajunge in acest punct, se adauga putina smantana, pentru un gust delicat si acrisor.
5. Pe o farfurie se pune putin sos, iar peste el feliile zemoase de carne.
Pofta buna!
Foto: bronmarshall.com