Antena Căutare

Reteta pentru gratar: pulpe de pui picante

Cand e caldura si vreme de vacanta, ce poate fi mai placut decat un gratar in aer liber, alaturi de prieteni? Daca te-ai saturat de vesnicii mici si carne la gratar, Martha Stewart iti propune o reteta de pulpe de pui picante si rumenite.

Ai nevoie de un amestec dulce-picant de condimente cu care sa ungi bine puiul. Poti sa il prajesti imediat sau sa il lasi la marinat peste noapte pentru a prinde mai multa aroma.

Ingrediente:

- puple de pui (8);

- 2-3 linguri ulei vegetal;

Articolul continuă după reclamă

- sare;

- zahar brun;

- piper cayenne;

- oregano;

- cimbru.

Preparare:

1. Pune pulpele intr-un bol, desprinde usor pielita de pe carne si unge pe dinauntru carnea cu amestecul de ulei si condimente. Toarna deasupra sosul ramas si tine la marinat jumatate de ora sau chiar peste noapte.

2. Unge gratarul incins cu ulei, avand grija ca temperatura sa fie una medie, pentru a nu arde carnea. Prajeste pulepele intorcandu-le in mod constant de pe o parte pe alta, pentru a le patrunde bine.

Foto: rocketshippress.com

FOTO! Gradini urbane - un trend eco... Inghetata, desertul ispititor al verii...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
NBA Christmas Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x