Antena Căutare

Reteta pentru gratar: pulpe de pui picante

Cand e caldura si vreme de vacanta, ce poate fi mai placut decat un gratar in aer liber, alaturi de prieteni? Daca te-ai saturat de vesnicii mici si carne la gratar, Martha Stewart iti propune o reteta de pulpe de pui picante si rumenite.

Ai nevoie de un amestec dulce-picant de condimente cu care sa ungi bine puiul. Poti sa il prajesti imediat sau sa il lasi la marinat peste noapte pentru a prinde mai multa aroma.

Ingrediente:

- puple de pui (8);

- 2-3 linguri ulei vegetal;

- sare;

- zahar brun;

- piper cayenne;

- oregano;

- cimbru.

Preparare:

1. Pune pulpele intr-un bol, desprinde usor pielita de pe carne si unge pe dinauntru carnea cu amestecul de ulei si condimente. Toarna deasupra sosul ramas si tine la marinat jumatate de ora sau chiar peste noapte.

2. Unge gratarul incins cu ulei, avand grija ca temperatura sa fie una medie, pentru a nu arde carnea. Prajeste pulepele intorcandu-le in mod constant de pe o parte pe alta, pentru a le patrunde bine.

Foto: rocketshippress.com

FOTO! Gradini urbane - un trend eco... Inghetata, desertul ispititor al verii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x