Ai nevoie de un amestec dulce-picant de condimente cu care sa ungi bine puiul. Poti sa il prajesti imediat sau sa il lasi la marinat peste noapte pentru a prinde mai multa aroma.
Ingrediente:
- puple de pui (8);
- 2-3 linguri ulei vegetal;
- sare;
- zahar brun;
- piper cayenne;
- oregano;
- cimbru.
Preparare:
1. Pune pulpele intr-un bol, desprinde usor pielita de pe carne si unge pe dinauntru carnea cu amestecul de ulei si condimente. Toarna deasupra sosul ramas si tine la marinat jumatate de ora sau chiar peste noapte.
2. Unge gratarul incins cu ulei, avand grija ca temperatura sa fie una medie, pentru a nu arde carnea. Prajeste pulepele intorcandu-le in mod constant de pe o parte pe alta, pentru a le patrunde bine.
Foto: rocketshippress.com
FOTO! Gradini urbane - un trend eco... Inghetata, desertul ispititor al verii...