Ingrediente:
- 20 grame unt, la temperatura camerei;
- o lingura suc proaspat de lamaie;
- putin cimbru uscat;
- sare si piper dupa gust;
- 60 grame spanac tanar;
- un file de somon de 250 grame;
- o rosie mica taiata in doua pe lungime;
- o lingura ulei;
- o felie de lamaie pentru servire.
Preparare:
1. Amesteca intr-un bol untul, sucul de lamaie, cimbrul, sarea si piperul intr-un bol mic. Amesteca bine si da deoparte.
2. Adauga spanacul intr-o oala mica de apa clocotita, opareste-l si apoi scoate-l la scurs. Pune-l pe un platou si acopera-l cu o folie pentru a-l mentine cald.
3. Pregateste gratarul. Unge o tava de aluminiu cu ulei si pune peste la prajit, cu pielea in jos si jumatatile de rosii. Presara piper. Gateste pentru 4 minute.
4. Pune rosiile pe farfurie. Ia pestele din tava, indepartandu-i pielita. Pune spanacul langa rosii si deasupra sa asaza fileul de peste. Pune sosul peste peste si decoreaza cu felii de lamaie.
Foto: emergingbrandsmarketing.com
Mai supla, mai frumoasa si mai sanatoasa prin reflexoterapie... Studiu: Internetul in exces poate dauna adolescentilor...