Antena Căutare

Reteta pentru gratar: somon cu sos de unt si lamaie

Daca vara aceasta vei iesi des la gratar, poti alterna retetele de mici si carne de pui sau porc cu peste proaspat, servit cu legume.

Ingrediente:

- 20 grame unt, la temperatura camerei;

- o lingura suc proaspat de lamaie;

- putin cimbru uscat;

Articolul continuă după reclamă

- sare si piper dupa gust;

- 60 grame spanac tanar;

- un file de somon de 250 grame;

- o rosie mica taiata in doua pe lungime;

- o lingura ulei;

- o felie de lamaie pentru servire.

Preparare:

1. Amesteca intr-un bol untul, sucul de lamaie, cimbrul, sarea si piperul intr-un bol mic. Amesteca bine si da deoparte.

2. Adauga spanacul intr-o oala mica de apa clocotita, opareste-l si apoi scoate-l la scurs. Pune-l pe un platou si acopera-l cu o folie pentru a-l mentine cald.

3. Pregateste gratarul. Unge o tava de aluminiu cu ulei si pune peste la prajit, cu pielea in jos si jumatatile de rosii. Presara piper. Gateste pentru 4 minute.

4. Pune rosiile pe farfurie. Ia pestele din tava, indepartandu-i pielita. Pune spanacul langa rosii si deasupra sa asaza fileul de peste. Pune sosul peste peste si decoreaza cu felii de lamaie.

Foto: emergingbrandsmarketing.com

Mai supla, mai frumoasa si mai sanatoasa prin reflexoterapie... Studiu: Internetul in exces poate dauna adolescentilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 1 noiembrie 2024. Adi Nartea și Cosmin Vîjeu au câștigat suma de 25000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 1 noiembrie 2024. Adi Nartea și Cosmin Vîjeu au câștigat suma de 25000 de lei Vineri, 01.11.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x