Antena Căutare

Reteta pentru gratar: somon cu sos de unt si lamaie

Daca vara aceasta vei iesi des la gratar, poti alterna retetele de mici si carne de pui sau porc cu peste proaspat, servit cu legume.

Ingrediente:

- 20 grame unt, la temperatura camerei;

- o lingura suc proaspat de lamaie;

- putin cimbru uscat;

- sare si piper dupa gust;

- 60 grame spanac tanar;

- un file de somon de 250 grame;

- o rosie mica taiata in doua pe lungime;

- o lingura ulei;

- o felie de lamaie pentru servire.

Preparare:

1. Amesteca intr-un bol untul, sucul de lamaie, cimbrul, sarea si piperul intr-un bol mic. Amesteca bine si da deoparte.

2. Adauga spanacul intr-o oala mica de apa clocotita, opareste-l si apoi scoate-l la scurs. Pune-l pe un platou si acopera-l cu o folie pentru a-l mentine cald.

3. Pregateste gratarul. Unge o tava de aluminiu cu ulei si pune peste la prajit, cu pielea in jos si jumatatile de rosii. Presara piper. Gateste pentru 4 minute.

4. Pune rosiile pe farfurie. Ia pestele din tava, indepartandu-i pielita. Pune spanacul langa rosii si deasupra sa asaza fileul de peste. Pune sosul peste peste si decoreaza cu felii de lamaie.

Foto: emergingbrandsmarketing.com

Mai supla, mai frumoasa si mai sanatoasa prin reflexoterapie... Studiu: Internetul in exces poate dauna adolescentilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x