Ingrediente (6 portii):
risotto clasic;
450 grame sparanghel;
300 grame mazare;
o mana de menta proaspata;
doua linguri de parmezan ras.
Preparare:
Se indeparteaza tulpina firelor de sparanghel si se lasa doar varfurile. Acestea se tin 10 minute in apa cu sare, pentru a se inmuia. Tocati marunt tulpinile. Puneti boabele de mazare in apa fara sare, tot pentru a se inmuia.
La finalul etapei 1 de realizare a risotto-ului simplu (adica dupa ce ati turnat vin peste orezul translucid) adaugati jumatate din cantitatea de mazare si tulpinile de sparanghel tocate marunt.
Dupa amestecati continuu si turnati supa de legume si de pui, si cand risotto-ul este aproape fiert, adaugati varfurile inmuiate ale sparanghelului, mazarea ramasa si menta tocata marunt.
Se serveste cu mult parmezan deasupra. Pofta buna!
Foto: mywifecancook.com
Biberoanele care contin "Bisfenol A", interzise in UE... Popstarul Justin Bieber, mai popular pe Twitter decat presedintele Barack Obama...