Antena Căutare

Reteta: Rulouri cu somon si spanac

Daca vrei un sandvici rapid si hranitor, insa te-ai plictisit de varianta clasica, alege lipia in loc de felii de paine si variaza ingredientele cu care il umpli. Mazi propune pentru revista Good Food Romania o reteta de rulori cu somon, usor de facut si de mancat.

Timp de preparare: 20 de minute; 12 portii; fara foc.

Ai nevoie de:

- 24 de felii de somon afumat (pentru varianta vegetariana inlocuieste somonul cu fasii de ardei copti, scursi de ulei)

- 6 oua fierte tari, racite, curatate de coaja si taiate in felii

Articolul continuă după reclamă

- 200 gr. de frunze de baby spanac

- 12 lipii mari (ca sa se infasoare bine lipiile, lasa-le putin la microunde pe treapta mediu)

- pentru maioneza cu mustar:
200g de maioneza light
6 linguri de mustar Dijon
1 ceapa mica rosie, taiata foarte fin

Preparare:

1. Se amesteca maioneza cu mustarul, se imparte in doua boluri mici, apoi se adauga ceapa intr-unul dintre boluri.

2. Se unge fiecare lipie cu maioneza cu ceapa, se adauga cate doua felii de somon, cateva felii de ou si cate o mana generoasa de spanac.

Se infasoara strans. Se pot face cu cateva ore inainte si se pastreaza la frigider acoperite. Pentru servit se taie fiecare rulou pe diagonala in cate 2 bucati. Se serveste cu extra maioneza cu mustar.

O portie are 356 kcalorii, deci nu e exagerat ;)

Pofta buna!

sursa: Good Food

Periile de machiaj sunt indispensabile unei doamne... Vezi Shrek Forever After in 3D, din 16 iulie!...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 9 decembrie 2024. Ruxandra a câștigat suma de 3500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 9 decembrie 2024. Ruxandra a câștigat suma de 3500 de lei Marti, 10.12.2024, 19:00
2025 de exceptie Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x