Ingrediente:
- 1 lingura ulei de masline;
- 2 cepe, taiate;
- 3 morcovi medii, taiati;
- 1 lingura frunze de cimbru, tocate;
- 1,5l supa de pui;
- 300g de pui fript, ramas prin frigider, fara piele si rupt in fasii;
- 200g de mazare congelata;
- 3 linguri de iaurt gras (de oaie si bivolita);
- 1 catel de usturoi, zdrobit;
- sucul de la 1 lamaie.
Mod de preparare:
1. Se incalzeste uleiul intr-o cratita cu fundul gros. Se adauga ceapa, morcovii si cimbrul si se prajesc usor timp de 15 minute. Se adauga supa amestecand, se aduce la punctul de fierbere, se acopera si se lasa pe foc 10 minute.
2. Se adauga puiul, se da deoparte jumatate din compozitie, apoi se paseaza cu un blender. Se pune la loc in cratita cantitatea data deoparte, se adauga mazarea, se asezoneaza si se fierbe 5 minute.
3. Se amesteca iaurtul, usturoiul si sucul de lamaie, se imparte peste supa din boluri si se serveste.
Citeste si Good Food!
Studiu: Mamele care muncesc sunt mai fericite... Sfaturi vestimentare pentru femeile cu silueta "coloana"...