Ingrediente (4 portii):
doi ardei grasi mari rosii;
doua linguri de ulei de masline extravirgin;
cateva frunze de salata verde;
170 grame de branza de capra;
sare, piper.
Preparare (20 minute):
Taie ardeii in felii mari, apoi pune-i pe grillul incins, pe ambele parti, dupa care, cand incep sa se inegreasca, scoate-i intr-un vas mare si acopera vasul. Lasa-i 10 minute apoi curata-le coaja de la suprafata.
Amesteca apoi feliile de ardei gras copt cu sare de mare si cu piper negru proaspat macinat, apoi pune si o lingura de ulei de masline.
Daca ai o bucata de branza de capra mare tai-o in patru mici bucati si pune-le si pe acestea pe grill, pana cand incep sa se inmoaie. Asaza apoi fiecare bucata de branza pe cate o farfurie, cate o frunza de salata alaturi apoi pune si din ardeii copti pe grill. Mai stropeste totul cu o lingura de ulei de masline.
Pofta buna!
Foto: marthastewart.com
Cum sa intretii podeaua din lemn... Explozie de culori in hainele pentru cei mici...