Antena Căutare

Reteta zilei: Peste la gratar cu salata de cartofi, ardei capia si masline

Aceasta reteta are un timp de preparare de 40 de minute, iar ingredientele de mai jos sunt suficiente pentru doua portii.

Ingrediente

1 lingurita ulei de masline
2 fileuri de peste alb, cum ar fi merluciu sau cod
85g de ardei capia copt, de la borcan, tocat
6 masline negre, fara samburi
1 catel de usturoi, zdrobit
1 lingura de maioneza
2 maini de rucola

Mod de preparare

1. Se fierb cartofii 15 minute, pana cand se inmoaie. Intre timp, se acopera o tigaie gratar cu folie de aluminiu si se unge cu putin ulei. Se pune pestele pe folie si se asezoneaza. Se coace timp de 6-8 minute, in functie de cat de subtire este fileul, pana cand carnea se rupe usor in fasii.

2. Se scurg cartofii, se amesteca cu ardei, maslinele, usturoiul si maioneza. Se serveste pestele cu rucola si salata calda de cartofi.

Sursa: Good Food

Vesti bune! Berea este buna pentru inima!... 5 lucruri care nu trebuie sa iti lipseasca din bagajul de vacanta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x