Ingrediente
1 lingurita ulei de masline
2 fileuri de peste alb, cum ar fi merluciu sau cod
85g de ardei capia copt, de la borcan, tocat
6 masline negre, fara samburi
1 catel de usturoi, zdrobit
1 lingura de maioneza
2 maini de rucola
Mod de preparare
1. Se fierb cartofii 15 minute, pana cand se inmoaie. Intre timp, se acopera o tigaie gratar cu folie de aluminiu si se unge cu putin ulei. Se pune pestele pe folie si se asezoneaza. Se coace timp de 6-8 minute, in functie de cat de subtire este fileul, pana cand carnea se rupe usor in fasii.
2. Se scurg cartofii, se amesteca cu ardei, maslinele, usturoiul si maioneza. Se serveste pestele cu rucola si salata calda de cartofi.
Sursa: Good Food
Vesti bune! Berea este buna pentru inima!... 5 lucruri care nu trebuie sa iti lipseasca din bagajul de vacanta!...