- Marele Premiu de Formula 1™ al Braziliei e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 1 - 3 noiembrie 2024!
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Vitamina B, proteinele si triptofanul sunt principalele trei elemente de sanatate din aceasta reteta.
Ingrediente (4 portii):
patru bucati de piept de pui, cu piele;
doi catei de usturoi, zdrobiti;
o lingura zeama de lamaie
cate o lingurita de salvie, cimbru, rozmarin - proaspete;
100 grame supa de legume sau de pui;
sare, piper.
Preparare (20 minute):
Preincalziti cuptorul la 180 de grade. Presarati piper negru macinat si sare peste pieptul de pui apoi introduceti-l pe o tavita incinsa, la jumatatea cuptorului si tineti-l pentru aproximativ 15 minute, sau pana cand se gateste.
Intre timp tocati marunt cele trei tipuri de ierburi proaspete. Intr-un vas metalic puneti amestecul de ierburi, adaugati zeama de lamaie, usturoiul zdrobit, supa de legume sau de pui (incalzita putin). Incalziti tot acest amestec putin pe foc.
Cand puiul este gata eliminati pielea, apoi turnati pe deasupra sosul special de ierburi preparat. Pofta buna!
Foto: ninecooks.com