Ingrediente:
- 4 fileuri de porc;
- 1 lingura de faina;
- 2 linguri de unt;
- sare;
- 4 fire de praz tanar, spalat bine pentru a indeparta nisipul si feliat subtire;
- ½ lingurita seminte de mustar;
- 2/3 cana de vin rosu;
- 2 mere tari, curatate de coaja si de samburi si feliate;
- 2/3 cana de smantana dulce nefermentata;
Mod de preparare:
1. Se da carnea de porc prin faina. Se topeste untul intr-o tigaie la foc mediu-mare. Se pune in tigaie carnea, se asezoneaza cu putina sare si se prajeste pe ambele parti pana cand s-a rumenit.
2. Se pune in tigaie prazul si se lasa pe foc inca 3 minute. Se adauga semintele de mustar, vinul si se lasa sa fiarba 10 minute, intorcand carnea de mai multe ori.
3. Se adauga feliile de mar si smantana. Se lasa pe foc timp de 3 minute sau pana cand sosul s-a ingrosat putin.
Citeste si alte retete delicioase pe Good Food!
Vrei un somn bun? Iata 5 lucruri pe care nu ar trebui sa le faci in pat!... Ce vor barbatii de la o sotie? 7 lucruri la care nu te-ai fi gandit!...