Folositi o cana si jumatate de faina, un pachet de unt (200 de grame), trei linguri de iaurt, doua galbenusuri, putina sare si doua linguri de zahar. Asta doar pentru aluat.
Ungeti o tava cu unt si intindeti aluatul pe care il framantati cinci-sase minute. Puneti tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius si cocaceti aluatul un sfert de ora.
Amestecati 600 de grame de branza de vaci (slaba) cu trei linguri de zahar, coaja unei lamai, doua plicuri de zahar vanilat si doua galbenusuri. Din toata aceasta povestea asta va veti alege cu patru albusuri, pe care le veti bate spuma, cu o lingura de zahar, iar apoi le amestecati cu branza.
Dupa aceea, scoateti aluatul din cuptor, presarati peste el visine din compot, fara samburi si acoperiti visinele cu crema de branza. Reduceti temepratura la 165 -170 de grade Celsius si lasati prajitura la copt 20 de minute.
Citeste si Revista Felicia