Antena Căutare

Reteta zilei: pui cu sos de migdale

Astazi v-am pregatit o reteta speciala: pui cu sos de migdale - un preparat de inspiratie indiana.

Ingrediente

piept de pui
sos de migdale
ulei de mustar
cardamom verde si negru
foi de dafin
scortisoara
boabe piper
coriandru
chimen
sofran
ghimbir
usturoi
apa de trandafir
migdale
zahar pudra
stafide
patrunjel

Articolul continuă după reclamă

Preparare

1. Se ia un piept de pui si se taie in bucati mai mari, dupa care se pun la incalzit intr-o tigaie o lingura de ulei de mustar, cateva boabe de cardamom verde si negru, foi de dafin, scortisoara, boabe de piper.

2. Se adauga in aceste amestec bucatile de piept de pui si se adauga putina apa, sa nu se lipeasca pieptul. Dupa aceea se pun in tigaie pudra de coriandru, pudra de chimen, sofran si se amesteca bine.

3. Dupa doua minute se pun doua linguri de sos de migdale (migdale pistate cu ulei de masline), doua linguri de smantana si doua lingurite de amestec de ghimbir cu usturoi.

4. Cand preparatul este aproape gata si are un sos consistent se pune putina apa de trandafir si se mai adauga zahar pudra, migdale, stafide si patrunjel.

Pofta buna!

Foto: sailusfood.com

Studiu: Bebelusii care se hranesc cu mana nu vor lua in greutate... Schimbarea locuintei afecteaza sanatatea copiilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 21 noiembrie 2024. Corina a câștigat suma de 7500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 21 noiembrie 2024. Corina a câștigat suma de 7500 de lei Joi, 21.11.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x