Ingrediente (4 portii):
trei piepti de pui, taiati cubulete;
o cana de supa de pui;
trei catei de usturoi;
o lingura de ghimbir tocat marunt;
o lingurita praf curcuma;
o ceapa medie, feliata;
un ardei gras rosu taiat fasii subtiri;
150 ml lapte cocos;
patru maini de spanac;
sare, piper.
Preparare (30 minute):
Puneti apa la fiert pentru spanac. In acest timp taiati pieptii de pui in bucati de doi centimetri. Separat, sotati ceapa in putina supa de pui, la foc mediu, timp de 4-5 minute, dupa care adaugati usturoiul si ghimbirul. Amestecati bine, apoi puneti si praful de curcuma.
Dupa acesti pasi adaugati pieptul de pui, toata supa de pui, laptele de cocos, ardeiul gras si amestecati timp de 8-10 minute, sau pana cand se gateste pieptul de pui.
In apa care fierbe separat pentru spanac introduceti spanacul pentru un singur minut, apoi scoateti-l, scurgeti-l si puneti-l pe farfuria de servit.
Deasupra asterneti mancarea de pui cu legume si serviti. Pofta buna!
Foto: wizardrecipes.com
Fiul lui Jennifer Lopez a confundat piscina cu toaleta... Top 5 stranduri in Bucuresti – vezi unde te poti distra vara aceasta!...