Ingrediente:
- 2 linguri ulei de masline extravirgin;
- sucul de la jumatate de lamaie;
- 1 catel de usturoi, tocat fin;
- 2 linguri de tarhon taiat mare;
- 1 lingurita de miere;
- 1 ceapa mica rosie, taiata fin;
- 400g de linte Puy din conserva, spalata si scursa (se gaseste la Cora);
- 140g de somon afumat;
- 20g frunze de patrunje;
- semintele de la 1 rodie;
- lipie, pentru servite.
Mod de preparare:
1. Se amesteca uleiul, sucul de lamaie, usturoiul, tarhonul si mierea intr-un castron mare si se asezoneaza. Se amesteca cu ceapa rosie si lintea si se lasa la marinat 10 minute.
2. Se rupe somonul in bucati mari si se adauga in salata, impreuna cu patrunjelul. Se serveste cu lipie care se incalzeste in cuptor.
Citeste si Good Food!
FOTO! Harper Seven este alintata lui David Beckham!... Mic dejun delicios: Clatite americane...