Ingrediente (4 portii):
200 grame spaghete;
doi catei de usturoi;
o mana de patrunjel;
un galbenus de ou;
doua linguri parmezan;
un ardei iute uscat;
ulei de masline;
sare de mare, piper negru.
Preparare:
Puneti toate ingredientele intr-un bol, in afara de spaggete si de ulei de masline, si amestecati-le bine (usturoiul trebuie tocat marunt, patrunjelul la fel, ardeiul iute faramitat).
Separat, rupeti spaghetele in doua, apoi puneti-le la fiert in apa clocotita, conform instructiunilor de pe pachet.
Scurgeti-le, lasati-le sa se raceasca, apoi amestecati-le cu restul de ingrediente preparate mai devreme.
Incalziti o lingura de ulei de masline intr-o tigaie, apoi, cu ajutorul unei furculite, faceti gramajoare din spaghetele amestecate si prajiti-le in uleiul incins pana devin aurii si crocante, cateva minute.
Pofta buna!
Foto: yumblog.co.uk/
Sensibilitatea la lactate a bebelusilor care sunt alaptati... Dietele pot cauza probleme psihologice la adolescente...