Ingrediente500g piept de pui fara piele
coaja si sucul de la 1 lamaie
1 lingura de tarhon proaspat tocat sau 1 lingurita de tarhon uscat
2 lingurite ulei de masline
8 rosii mici taiate in jumatati
300g de tagliatelle
Mod de preparare
1. Se incinge grillul la treapta inalta. Se unge puiul cu sucul de lamaie, tarhon, sare si piper. Se asaza intr-o forma termorezistenta mare si intinsa sau intr-o tava, intr-un singur strat. Se mai unge cu putin ulei si se lasa la grill 6 minute. Se intoarce carnea si se adauga rosiile cu miezul in sus. Se ung si ele cu putin ulei. Se mai lasa la grill 6-8 minute pana cand puiul este facut bine si rumen, iar rosiile devin moi.
2. Intre timp se fierb pastele intr-o cratita mare, conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg bine pastrand 150ml din apa in care au fiert. Se reasaza pastele in cratita. Se taie puiul in bucati si se rastoarna peste paste impreuna cu rosiile, apa de la fiert si sosul din tava in care s-a facut puiul. Se amesteca totul bine si se serveste.
Sursa: Good Food
A fost alcatuit cel mai sanatos meniu din lume. Vezi aici ce contine!... Animalul de companie te face imun la astm...