Secretele bucatariei - Retete internationale pentru familia ta" este o serie de 8 volume dedicate in egala masura celor pasionati de gatit si celor preocupati de mentinerea sanatatii si a tineretii.
Succesiunea volumelor va fi urmatoarea:
Carne alba (28 octombrie)
Carne rosie (4 noiembrie)
Paste (11 noiembrie)
Salate (18 noiembrie)
Supe (25 noiembrie)
Paste (2 decembrie)
Preparate la gratar (9 decembrie)
Dulciuri (16 decembrie)
Colectia apare in conditii grafice impresionante, cu un layout atractiv insotit de ilustratii spectaculoase. Cele 8 volume au aceeasi structurs generals, fiind foarte usor de consultat si de utilizat. Capitolul introductiv prezinta un scurt istoric al modului de preparare pentru produsul de baza, precum si beneficiile pe care acesta le poate avea pentru sanatate, daca este corect preparat.
Pachetul revista + "Secretele bucatariei (Volum 1) - Carnea alba" este de 13,9 lei si se distribuie impreuna cu editia din 28 octombrie (numarul 221) a Revistei Felicia.