Revista People: Actorul Ryan Reynolds, cel mai sexy barbat din lume

Actorul canadian Ryan Reynolds, care a jucat alaturi de Sandra Bullock in comedia "The Proposal", a fost desemnat cel mai sexy barbat din lume de catre revista People, informeaza Reuters. Titlul este acordat de publicatia americana in fiecare an, in luna noiembrie.Ryan Reynolds este un actor canadian de film si televiziune care a devenit cunoscut pentru rolul din serialul TV "Two Guys and a Girl". A fost casatorit cu Scarlett Johansson si a avut o relatie de lunga durata cu artista Alanis Morissette.

Printre castigatorii acestui titlu din anii precedenti se numara Matt Damon (2007), Matthew McConaughey (2005), Jude Law (2004), Ben Affleck (2002) si Brad Pitt (2000 si 1995). Primul castigator a fost actorul australian Mel Gibson, in anul 1985.

Foto: wizbangpop.com

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri