Rugăciunea de joi a Sfântului Moise Arapul face minuni! Ce să rostești trei joi la rând

Rugăciunea de joi a Sfântului Moise Arapul face minuni! Ce să rostești trei joi la rând pentru vindecare trupească și sufletească, și noroc la bani.

rugaciunea de joi

Rugăciunea de joi a Sfântului Moise Arapul face minuni! Ce să rostești trei joi la rând pentru vindecare trupească și sufletească, și noroc la bani.

Sfântul Moise Arapul a fost un sclav, alungat de stăpânul său pentru firea sa rea, vătaf de tâlhari în Nitria,vestit pentru omorurile sale și forța fizică, Moise Arapul s-a călugărit la vârsta maturității și a fost ucenicul lui Isidor Preotul. Se spune că rugăciunea lui are puteri nebănuite și oricine o rostește își curăță sufletul de păcate și se simte purificat!

În calendarul creștin ortodox, Sfântul Moise Arapul este prăznuit pe 28 august. Sfântul Moise a fost slujitorul unui politician, dar din cauza nedreptatilor sale, a fost alungat. Sfântul Moise Arapul s-a alaturat unei cete de tâlhari și cu timpul a ajuns conducatorul acesteia.

Calendar ortodox 16 august 2018. Canon de rugăciune 16 august. Rugăciune către Sf Martiri Brâncoveni

A luptat șase ani cu diavolul

Tradiția spune că sfântul Moise Arapul s-a luptat cu diavolul șase ani, dar l-a învins. Plăcut lui Dumnezeu, acesta și-a văzut ceasul și felul morții. Acesta le-a spus ucenicilor săi să fugă din mănăstire, pentru că urma să fie atacată de necredincioși. Sfântul a rămas în lăcaș alături de șase frați care nu au vrut să-l lase singur, iar tâlharii i-au ucis pe toți șapte.

Rugăciunea Sfântului Moise Arapul face minuni! Se rostește dimineața, trei joi la rând, având alături trei lumânări aprinse!

“Mare este puterea pocăinţei! Nemăsurată este puterea lui Dumnezeu! Tu, Cuvioase Moise, dintâi ai fost tâlhar, însă apoi te-ai îngrozit de păcatele tale, ai dobândit frângere de inimă pentru ele şi întru pocăinţă ai intrat în cinul monahicesc, şi astfel, întru mare plângere pentru fărădelegile tale de mai înainte şi întru ostenicioasele nevoinţe ale postirii şi rugăciunii ai petrecut zilele tale până la sfârşit, şi te-ai învrednicit prin harul lui Hristos de iertare şi de darul facerii de minuni.

O, Cuvioase, care de la păcate grele ai ajuns la fapte bune preaminunate! Ajută şi robilor lui Dumnezeu (numele) care sunt traşi la pierzare, prin vătamarea sufletului nemuritor şi a trupului, care este biserică a Duhului Sfânt, de întrebuinţarea fără de măsură a băuturii, dar care se roagă ţie.

Pleacă spre dânşii privirea ta cea milostivă şi nu îi trece cu vederea, ci ia aminte la dânşii, care la tine aleargă. Roagă, Sfinte Moise, pe Stăpânul Hristos, ca El, Cel Milostiv, să nu îi lepede pe dânşii, neputincioşii şi nefericiţii, pe care a pus stăpânire patima băuturii, şi să nu se bucure diavolul de pierzarea lor, fiindcă toţi, ca zidiri ale lui Dumnezeu, am fost răscumpăraţi prin

Preacuratul Sânge al Fiului Lui. Auzi deci, Cuvioase Moise, rugăciunea lor şi a noastră. Goneşte de la dânşii pe diavolul, dăruieşte-le putere să-şi biruie patima, adu-i pe calea binelui, slobozeşte-i din robia beţiei, izbăveşte-i din pierzarea băutului fără măsură, ca înnoindu-se întru trezvie duhovnicească şi întru minte luminată să îndrăgească toată înfrânarea şi buna credinţă şi veşnic să proslăvească pe Dumnezeu Cel Atotbun, Care pururea mântuieşte zidirea Sa, Căruia se cuvine slava, cinstea şi închinăciunea în vecii vecilor.

sursa: secretele.com

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri