Antena Căutare

S-a inventat sacul electric care iti incalzeste pijamalele!

Sezonul rece se apropie cu repeziciune. Acum trebuie sa scoti din sifonier paltonul, ghetele, puloverele de lana si… sacul care iti incalzeste pijmalele!

Compania care a inventat si patura electrica, Hammacher Scelemmer, a scos pe piata un nou produs pentru noptile racoroase: un sac electric!

Sacul din satin iti incalzeste pijamalele la 47 de grade Celsius in doar 10 minute. Acesta poate fi folosit si pentru prosoape, caciuli, manusi sau sosete.

Se pare ca sacul electric va avea acelasi succes ca si patura electrica si se va vinde la pretul de 40 de dolari. Inventia are o rezistenta care mentine automat o temperatura constanta si consuma mai putin decat un bec. Mai mult, aceasta se poate transforma si in patura.

Potrivit informatiilor de pe site-ul companiei, sacul are integrata o rezistenta si un interior termic din satin care retine caldura. In ciuda utilitatii sale, sacul electric nu a fost bine privit de catre ecologisti.

“Este exact ceea ce avem nevoie: o mare risipa care poate produce incendii!”, spune un ecologist pe site-ul Treehugger.

Articolul continuă după reclamă

Patura electrica a provocat, la randul ei, controverse. Totusi, a avut un mare succes pe piata internationala.

Foto: www.inewidea.com

Robert Pattinson: "Kristen arata ca un extraterestru!"... Semne de boala la testoasele de acvariu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x