Căutare Live

S-a inventat tratamentul care face din orice barbat un sex-symbol

O simpla injectie cu testosteron i-ar putea ajuta pe barbatii de varsta a doua sa redevina ravniti si seducatori. Hormonul masculin ar putea fi tratamentul magic care sa-i ajute pe cei ce incep sa dea semne de imbatranire sa treaca peste problemele venite odata cu varsta, arata un  nou studiu medical.

Medicii germani au observat ca participantii la cercetare au pierdut in medie 15 kilograme si aproximativ 100 de centrimetri in jurul taliei in cei 5 ani in care au fost monitorizati.

Rezultatele studiului au mai aratat ca testosteronul a determinat cresterea masei musculare a subiectilor si le-a accelerat metabolismul, acestia consumand astfel mai multe calorii si fiind mai plini de energie. Totodata, s-a observat ca nivelul de colesterol si de zahar din sange a fost reglat, iar barbatii s-au simtit mai motivati sa faca antrenamente pentru a pierde din tesutul adipos. Mai mult, specialistii spun ca testosteronul imbunatateste performantele sexuale si diminueaza pofta de mancare, micsoreaza stomacul.

Cei care sustin terapia cu testosteron afirma ca toti barbatii de peste 50 de ani ar trebui sa urmeze un tratament hormonal. Acestia afirma ca, la aceasta varsta, ei intra intr-o perioada critica, similara menopauzei, in care organismul devine resistent la testosteron.

Endocrinologul Hugh Jones, profesor la Universitatea din Sheffield a observat ca 40% din barbatii diagnosticati cu diabet de tipul 2 aveau un nivel scazut de testosteron in organism, 20 de procente dintre acestia prezentand riscuri de deces prematur. In urma tratamentului cu hormoni masculini, 9 la suta dintre ei au iesit din zona de risc de deces, afirma medicul.

Testosteronul are si efecte negative, unii cercetatori considerand ca acesta provoaca agresivitate sau condus imprudent. Mai mult, folosirea in exces a hormonului poate creste riscul de infarct si duce la cancer de prostata.

Realizat pe un numar de 115 barbati care au fost injectati regulat cu testosteron, studiul a mai aratat ca nivelul de testosteron fluctueaza in functie de factori precum obezitate, fumat si depresie.

Foto: mensvita.com

Start la joburile de sezon pentru liceeni si studenti... Dacia Duster va fi lansata in Marea Britanie. Afla cat costa modelul!...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri