Căutare Live

S-au inventat operatiie estetice care te ajuta sa mergi mai usor pe tocuri

Femeile care vor sa poarte pantofi cu tocuri foarte inalte si sa suporte mai usor durerea pe care o implica acest lucru au inceput sa-si faca implanturi cu colagen la nivelul talpilor, relateaza The Sun.

Colagenul se injecteaza in degetele de la picioare si in calcaie si formeaza un fel de pernute. Acestea atenueaza durerea pe care o simt femeile care poarta pantofi cu tocuri inalte.

Numarul acestor intervenii s-a dublat in ultimul an in Marea Britanie. Efectul de reducere a durerii al implantului ce costa 380 de lire dureaza pana la sase luni.

Tot mai multe femei apeleaza la aceste interventii pentru a putea purta o perioada mai mare de timp pantofi cu tocuri de peste 15 centimetri. Vanzarile de astfel de pantofi au crescut de patru ori in ultimele 12 luni.

Foto: hepta.ro

Una din cinci femei din Seul apeleaza la operatii estetice... VIDEO! Vladimir Stefan, un baietel de 4 ani bolnav de leucemie, are o speranta la viata...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri