Căutare Live

Sase alimente care pot fi folosite ca produse de curatare

Otetul, sucul de lamaie si sarea sunt cele mai cunoscute alternative la produsele de curatare pe baza de produse chimice. Exista insa si alte produse alimentare care pot fi folosite cu suuces pentru curatenie, relateaza Huffington Post.

1.Coaja de banana. Aceasta poate fi folosita pentru a curata obiectele din argint. Cu partea interioara a cojii se lustruiesc suprafetele de argint.

2.Castravetii. Feliile de castravete pot fi folosite pentru a lustrui castroanele, oalele, chiuveta sau tigaile fabricate din otel inoxidabil. Castravetii pot fi folositi si pentru a indeparta urmele de creion de pe pereti.

3.Ceapa. Gratarul se curata foarte bine daca folosesti ceapa taiata in jumatati. Gratarul incins se freaca folosind o jumatate de ceapa infipta intr-o furculita.

4.Nucile. O nuca taiata in doua poate fi folosita pentru a indeparta zgarieturile de pe mobilierul din lemn. Uleiurile naturale din nuci sunt cele care au acest efect.

5.Ketchup-ul. Acesta poate fi folosit pentru a lustrui orice obiect produs din cupru. Aciditatea rosiilor face ca suprafetele din cupru sa straluceasca.

6.Uleiul de masline. Se poate utiliza pentru a face sa straluceasca tigaile sau oalele produse din otel inoxidabil. Tigaile din fier se pot curata cu un amestec produs din ulei de masline si sare grunjoasa.

Foto: hepta.ro

5 genti pe care orice femeie ar trebui sa le aiba... Consumul de alimente organice iti influenteaza negativ comportamentul...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri