Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Secretele din spatele noului look al lui Jennifer Aniston

Toate iubiti o tunsoare radicala – macar din cand in cand – o schimbare majora, ceva care sa va diferentieze de restul persoanelor. Asa ca ce alt exemplu de vedeta ar fi mai bun decat Jennifer Aniston, care a renuntat la frumosul ei par lung, in urma cu doua zile? Stilistul ei, Chris McMillan, a explicat totul despre bobul actritei si despre cum s-a gandit sa abordeze acest look diferit.Ne gandeam la o schimbare de mult timp. Si cum aceasta coafura ne-a atras atentia, am decis sa facem pasul cel mare. Indicat este sa pastrezi lucrurile cat mai simple. La fel cum Celine, Calvin Klein si Jil Sander pastreaza linia hainelor simpla si eleganta


Tunsoarea nu este deloc dificila, ba chiar este foarte simpla. Insa trebuie sa le spuneti stilistului vostru exact ce vreti.

"Lui Jennifer ii sta foarte bine cu aceasta tunsoare. Ii confera eleganta, dar si modernitate. Cu toate acestea, mi-ar placea putin mai multa naturalete. Asa cum arata Kim Basinger in 9 saptamani si jumatate", a mai spus McMillan.

Veti vedea ca in momentul in care va veti schimba look-ul si veti avea parul cu o idee mai scurt, si culoarea va va placea mai mult. Totul capata un aer de prospetime atunci cand apelati la o tunsoare drastica.

Datorita lungimii parului lui Jennifer, tunsoarea tinde sa fie putin rotunjita. Daca doriti sa aveti o tunsoare mai colturoasa, puteti sa va indreptati parul cu placa. Astfel, mai reduceti putin din rotunjime.

Asadar, daca vreti sa experimentati altceva, sa iesiti din randul lumii, de ce sa nu recurgeti la o noua coafura? Veti avea un alt aspect si mai multa incredere in voi. Si asa cum spune celebrul stilist McMillann, parul creste intotdeauna, deci trebuie sa ii dam diferite forme.

FOTO: Allure.com

Recomandari