Antena Căutare

Semne că ți s-au făcut farmece sau vrăji! Uite ce trebuie să faci urgent ca să scapi de ghinion!

Farmecele şi vrăjile există şi se fac, chiar dacă pare greu de crezut. Totuși, iată câteva dintre semnele care îți spun că ți s-au făcut vrăji.

Semne că ți s-au făcut farmece sau vrăji! Uite ce trebuie să faci urgent ca să scapi de ghinion!
Unele persoane îți pot face rău, fără ca tu să știi asta

Crezi sau nu, în cazul în care bănuieşti ceva, te poţi duce la un preot cu har care ar putea sa-ţi spună sau te poţi ghida după unele semne.

1. Vrei să faci un copil şi nu poţi

Îţi doreşti de multă vreme un copil, doctorii spun că din punct de vedere fizic nici tu, nici partenerul nu aveţi probleme şi totuşi, nu reuşeşti să faci acest lucru. Încercaţi diferite tratamente, dar nimic nu merge.

Articolul continuă după reclamă

Horoscopul țigănesc! Spune ce zodie ești ca să-ți zic ce pățești! Află cum îți va fi viața!

2. Ai o stare generală proastă

De ceva vreme te simţi apatic, te cuprind deseori stări de depresie sau ai ameţeli sau leşinuri repetate. Starea sănătăţii tale se agreavează pe zi ce trece, iar la analize afli brusc că suferi de o boală gravă. Slăbeşti brusc foarte mult, fără să faci ceva anume pentru asta. Îți cade părul, suferi de depresie sau pur și simplu te simți rău și nu identifici cauza.

Unele persoane îți pot face rău, fără ca tu să știi asta

3. Nu reuşeşti să te angajezi sau ai probleme la serviciu apărute din senin

Vrei să te angajezi dar de fiecare dată, deşi ţi-ai trimis CV-ul peste tot şi mergi mereu la interviuri, fie nu ţi se răspunde, fie în ultimul moment intervine ceva şi îţi scapă postul printre degete. Dacă ai deja un loc de muncă, relaţiile cu şeful şi colegii sunt tot mai tensionate iar tu nu mai reuşeşti să-ţi îndeplineşti sarcinile ca înainte.

4. Nu reuşeşti să-ţi găseşti un partener de viaţă

Deşi îţi doreşti şi practic faci tot ce este posibil ca să-ţi găseşti un partener de viaţă sau să legalizezi relaţia pe care deja o ai, ai tot timpul ghinion şi fie nu apare nimeni în viaţa ta, fie rămâi singur de fiecare dată.

5. Ai mereu ghinion la bani

Indiferent cât te străduiești parcă nu reușești să pui bani deoparte sau să scapi de datorii. Ba din contră, te adâncești în ghinion și nimic nu mai merge bine.


Află aici mai multe detalii despre ce trebuie să faci când ai căzut victima farmecelor!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților Luni, 15.07.2024, 23:40
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x