Live acum
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Semnele care îți arată că te înșală! "Dacă ai inima deschisă, așa trebuie să ai și ochii"

Semnele care îți arată că te înșeală. Loredana Latiș, la Star Matinal: Dacă ai inima deschisă, așa trebuie să ai și ochii

Loredana Latiș, invitată la "Star Matinal", a dezvăluit, în direct, cum putem să ne dăm seama dacă partenerul de viață ne înșală.

Semnele sunt clare! Atunci când partenerul își schimbă ceva din felul său de a fi, când își schimbă obiceiurile, atât față de el însuși, cât și față de cealaltă persoană, ceva s-a petrecut în viața lui, o a doua persoană îi suscită mai mult interesul!

Ba mai mult, când partenerul pare mai neglijent față de persoana iubită, când pare că deodată a scăpat de anumite principii și idei de care înainte ținea cu dinții, ceva în viața lui s-a schimbat!

Ca să ne luăm după față vălul îndrăgostelii și să privim partenerul limpede, trebuie să ne aliniem cu noi înșine! Adică să începem să fim prezenți în viața noastră și să observăm schimbările care vin subtil și semnalele care ni se transmit!

Chiar dacă avem inima deschisă, trebuie să învățăm să avem și ochii deschiși, și urechile! Toate simțurile să se ascută atunci când vine vorba de viața noastră!

Autominciuna distruge!

Realitatea este modificată de propriile noastre așteptări și scenarii pe care le avem față de cealaltă persoană. Ne mințim și ocolim adevătul din comoditate!

"Important este să nu mă mint eu singură, ca să nu mai pot vedea după minciuna celuilalt"