Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Sfânta Parascheva de la Iași: rugăciunea celor care vor să se căsătorească

Rugăciune către Sfânta Parascheva pentru cei care vor să se căsătorească. Pe 14 octombrie, creștinii o prăznuiesc pe Sfânta Parscheva de la Iași și merg în pelerinaj la moaștele acestia, în număr foarte mare.

Rugăciune către Sfânta Parascheva pentru cei care vor să se căsătorească. Pe 14 octombrie, creștinii o prăznuiesc pe Sfânta Parscheva de la Iași și merg în pelerinaj la moaștele acestia, în număr foarte mare.

Rugăciunea Sfintei Parascheva este o rugăciune de ajutor care poate fi citită ori de câte ori simțiți nevoia. Citește această rigăciune pentru a vă găsi sufletul pereche.

"Purtătoare de chinuri Sfântă Paraschiva roagă-te părintelui ceresc că pe mine cel impovărat cu toate păcatele și infrinat să mă ridice spre cuvintarea marirei Sale și mă indrepteze, că totdeauna să am sus inimă, să gîndesc la cele cerești, iar nu la cele pămîntești. Roagă-te la Hristos, Fiul lui Dumnezeu, că a auzit rugă TA cea cucernica, că și pe mine leneșul, cel ce mă trindavesc spre rugăciune și spre împlinirea poruncilor lui Dumnezeu, să mă indrepteze săi să-mi dea cuget, că să doresc a mă rugă lui neîncetat. Cheamă și pe Duhul Sfînt- izvorul carele te-a întărit pe ține, Fecioară curată la luptă cea bună că să-mi zideascaai mie inimă curată și Duhul drept să innoaisca întru cele dinlăuntrul ale mele și mai vîrtos să mă cheme și să-mi dea osindie, că să mă nevoiască în viață curată și să mă întărească în facerea faptelor bune. Cred că toate acestea mi le poți mijloci mie, o Sfîntă Paraschiva, la Sfîntă treime și de vei vrea ai putință a-mi ajută mie, că ceea ce ai preamărit pe Dumnezeu cu faptele tale. AMIN.

Cuvioasa Maica Paraschiva, în genunchi vin la ține să că să te rogi Părintelui ceresc pentru iertarea păcatelor mele săvîrșite cu faptă sau cu gîndul, cu vina sau fără vina mea și astfel cu sufletul curăț vin și te rog ajută-mă.

Șterg din minte orice gînd în afară de ține Doamne și unde ești tu acolo e și Harul Tău. Nici un lucru nu-mi este greu Doamne. AMIN"

Citește și:

Recomandari