Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Sfat: Socializarea directa aduce mai multa fericire decat Facebook-ul

Un studiu international facut in 16 tari, inclusiv Romania, a relevat faptul ca socializarea directa cu familia si cei iubiti este factorul care aduce cea mai mare fericire pe plan personal.

In fiecare dintre cele 16 tari au fost intervievate aproximativ 1000 de persoane, iar din totalul intervievatilor, aproximativ 40% au raspuns ca cea mai mare fericire le este adusa de socializarea directa cu persoana iubita, dupa o zi de munca.

Apoi, 20% s-au declarat fericiti cel mai mult de mesele luate impreuna cu toata familia, in vreme ce doar 5% si-au exprimat cea mai mare fericire atunci cand socializeaza online, in special pe reteaua Facebook.

Familia si partenerii de viata repreiznta aproximativ 80% din sursa fericirii pentru cei intervievati, in vreme ce prietenii ating doar nivelul de 15%.

Studiul, denumit The Happiness Barometer, initiat de Coca Cola, a fost facut in Franta, Italia, Spania, Marea Britanie, Belgia, Bulgaria, Romania, Turcia, Rusia, Africa de Sud, China, Filipines, Argentina, Brazilia, Mexic si Statele Unite ale Americii.

Recomandari