Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Sfaturi romantice pentru barbatii scunzi

Femeile prefera barbatii inalti, deoarece acestia inspira putere, forta, masculinitate si abilitatea de a proteja femeile. De aceea, barbatii scunzi trebuie sa depuna mai mult efort pentru a impresiona o femeie.

Tom Cruise, Nicolas Sarkozy sau Pete Wentz se afla pe lista celebritatilor mici de inaltime. Acest lucru iti demonstreaza ca inaltimea nu conteaza si ca totul depinde de modul in care iti gestionezi imaginea.

Iata 4 sfaturi pentru barbatii scunzi!

1. Imbraca-te corect!

Daca esti mai mic de inaltime, trebuie sa alegi haine care sa te faca sa iesi in evidenta. Renunta la culorile sterse si la hainele prea largi sau mari. Alege doar imbracamintea care iti vine perfect! Femeile vor observa acest lucru!

2. Mergi la sala!

Mic de inaltime si gras? Sigur femeile nu isi doresc un astfel de barbat! Un corp bine conturat si lucrat inspira sanatate si este extrem de atractiv. Incearca sa mergi la sala regulat si sa nu exagerezi cu berea. Abdomenul cu patratele este sexy chiar si la barbatii scunzi.

3. Fii sexy!

Trebuie sa ai grija de aspectul tau in fiecare zi. Tenul, manichiura si parul trebuie sa fie extrem de ingrijite. De asemenea, incearca sa iti alegi haine moderne si pline de stil. Ia exemplu de la marile vedere rock. O pereche de jeansi si o geaca de piele sigur vor atrage privirile!

4. Ai incredere in tine!

Chiar daca esti mic de inaltime, trebuie sa ai incredere in tine! Femeile apreciaza barbatii increzatori. Incearca sa nu te subestimezi cand vine vorba de femei. Relaxeaza-te si fii tu insuti!

Sursa: askmen.com

FOTO: accesshollywood.com

Recomandari