Căutare Live

Shiloh Jolie-Pitt are propriul iPad!

Fiica lui Brad Pitt si a Angelinei Jolie, in varsta de cinci ani, este dependenta de gadget-urile tehnologice. Shiloh se bucura din plin de viata plina de posibilitati pe care o duce!

Atunci cand faci parte dintr-o familie ca Jolie-Pitt, trebuie sa fii pregatit pentru orice. Si datorita noului ei iPad, Shiloh este! Copilul de numai cinci ani este atat de indragostita de noua ei jucarie, incat nu numai ca o poarta cu ea in avion, masina sau excursii, dar nu se poate desparti de iPad nici macar la masa.

In timp ce se indrepta spre un restaurant londonez, Shiloh nu a lasat deloc gadget-ul lui Steve Jobs din mana. "Parea fericita jucandu-se pe el", a declarat o sursa pentru revista Life & Style. Brad si Angie au cumparat "jucarioara" - al carei pret incepe de la 499$ - pentru ca micuta Shiloh sa aiba o ocupatie in timpul calatoriiloe numeroase, si i-au downloadat o multime de aplicatii, pentru ca fata sa nu se plictiseasca.

"Angelina i-a instalat foarte multe aplicatii si jocuri. Cu siguranta acestea o vor tine ocupata pe Shiloh pentru cateva mii de kilometri, in fiecare saptamana", a mai continuat sursa.

Surprinzator, totusi, Shiloh este singurul copil al faimosului cuplu care detine un astfel de gadget. Insa, cel mai probabil, aceasta isi imparte jucaria si cu ceilalti frati: Maddox, Pax, Zahara, Knox si Vivienne.

FOTO: Hollybaby

Afla de ce si-au pierdut rosiile gustul!... Cinci lucruri pe care sa le faci inainte de prima intalnire...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri