Stai prost cu spatiul? Incearca noul apartament care se impacheteaza!

O garsoniera de aproximativ 40 de metri patrati este foarta utila atunci cand ai nevoie de un loc unde sa dormi, insa deloc recomandata atunci cand esti o persoana energica, ce nu poate sta locului. Tocmai de aceea, un american a gasit o solutie pentru aceasta problema!

Atunci cand si-a cumparat garsoniera in care locuieste acum, Eric Schneider - un profesor din SUA - si-a dorit ca aceasta sa aiba un dormitor, un living room, o sufragerie si un birou.

Asa ca le-a cerut ajutorul a doi profesionisti, Michael Chen si Kari Andreson, de la compania Normal Projects.

Cei doi au creat o piesa de mobilier cu mai multe functii diferite: de la a "ascunde" un pat si pana la a scoate la iveala o biblioteca si o masuta de scris.

Compania Normal Projects a denumit acest proiect "Apartamentul care se impacheteaza". Eric Schneider este acum un client foarte multumit de opera celor doi profesionisti si are tot spatiul de care are nevoie in micuta garsoniera.

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Sursa / Foto: NY Daily News

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri