Studiu: Italiencele sunt cele mai seducatoare femei din Europa

Pe „batranul continent” se da un razboi al sarmului intre europence. Dar batalia este de departe castigata de italience, dupa care barbatii intorc cel mai adesea capul, iar unii chiar si-l pierd. Un sondaj recent realizat de Zoover.fr, un site de informatii si sfaturi de calatorie, arata ca italiencele sunt „cele mai seducatoare femei din Europa”, obtinand 25% din voturi. Ele sunt urmate de suedeze si de poloneze, care impart podiumul seductiei.

La polul opus al clasamentului seductiei se afla englezoaicele, care nu au reusit sa obtina mai mult de 4% din voturi. Cu putin inaintea lor se afla grecoaicele si nemtoaicele, care au primit 5% din voturi.

In ceea ce priveste vestitul sarm frantuzesc, se pare ca zilele de glorie ale acestuia au apus. Astfel, numai 12% dintre cei intervievati considera ca frantuzoaicele sunt cele mai frumoase femei din Europa.

Studiul a fost realizat in luna septembrie pe 6.503 utilizatori de internet, pe cele 22 de site-uri ale Zoover, din Franta, Marea Britanie, Spania, Italia, Suedia, Elvetia, Ungaria, Polonia, Grecia, Germania si Belgia.

Citeste si Jurnalul
Foto: amazingdata.com

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri