Live acum
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

SUA: doi parinti au aflat de la TV ca fetita lor a disparut

Parintii unei fetite de trei ani din Statele Unite si-au dat seama ca a disparut abia cand au vazut la televizor ca micuta a fos gasita intr-un restaurant, relateaza Huffington Post.

Harmony a fost gasita de un chelner caruia i-a spus ca ii este sete in jurul orei opt seara. Managerul pizzeriei a sunat la politie pnetru a-l ajuta sa ii gaseasca pe parintii fetitei.

Reprezentantii autoritatilor au declarat ca nu a aparut nimeni sa o ia pe Harmony, iar dupa 90 de minute au dus-o la sectia de politie din Harford.

Abia dupa ce au distribuit fotografii cu Harmony in presa si la posturile locale de televiziune parintii ei si-au dat seama ca fetita a disparut.

Acestia mersesera impreuna cu ea si cu un grup de prieteni si copii la restaurantul unde a fost gasita Harmony, dar nu au observat cand fetita a iesit din grup la momentul plecarii si s-a strecurat inapoi in local.

Pentru ca parintii ei au divortat si impart custodia, fiecare dintre acestia a crezut ca micuta este cu celalalt si nu s-a gandit ca ar fi singura la restaurant.

Foto: Harford County Sheriff's Department

Recomandari