Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Sunteți făcuți unul pentru celălalt! Semnele ce arată că vă potriviți de minune! Te regăsești printre ele?

Cu siguranță te-ai întrebat vreodată dacă te potrivești cu partenerul tăi. Iată topul semnelor că sunteți făcuți unul pentru celălalt!

Tu ți-ai găsit partenerul perfect?

Cu siguranță te-ai întrebat vreodată dacă te potrivești cu partenerul tăi. Iată topul semnelor că sunteți făcuți unul pentru celălalt!

Chiar dacă abia v-ați cunoscut, vă simțiți de parcă vă știți de mai demult

Dacă simți că poți să ii spui absolut orice legat de tine și că îi poți împărtăși orice secret, înseamnă atât că ești foarte compatibil cu partenerul în ceea ce privește valorile după care vă ghidați în viață, dar și că ai foarte multă încredere in el.

Îl impresionezi fără să vrei

Dacă esti foarte natural în preajma partenerului și nici măcar nu ți-a trecut prin cap că ai putea să îi atragi atenția făcând eforturi supraomenești, înseamnă că te simți foarte bine în compania lui și că nu te constrânge cu absolut nimic.

8 semne că NU vrea ceva serios cu tine!

Urmărește atent semnele dacă vrei să afli cât de mult de potrivești cu partenerul tău

Privirea reprezintă o metodă foarte bună de comunicare

Dacă intuiți ce urmează să spuneți sau vă înțelegeți din priviri, fără a fi nevoie să vă exprimați neapărat verbal, înseamnă că deja vă cunoașteți foarte bine și că ai înțeles deja tiparul de funcționare al partenerului tau și reciprocitatea acestui fapt vă ușurează mult situația.

Află aici care sunt celelalte semne ce arată că sunteți făcuți unul pentru celălalt!

Recomandari