"Te iubesc, tati" - primele cuvinte ale unei fetite, care nu a putut vorbi pana la varsta de 2 ani

Bronte Cassell avea doi ani atunci cand a suferit o interventie chirurgicala la gat, care i-a oferit sansa de a vorbi. Iar primele ei cuvinte au fost "Te iubesc, tati".

Chirurgii s-au straduit din rasputeri sa o ajute pe micuta, inca de cand aceasta s-a nascut prematur, la varsta de 15 saptamani. Bronte Cassell a fost nevoita sa traiasca cu tuburi in gat, in urma unei traheoctomii, pentru a putea respira mai bine.

Cu toate acestea, parintii ei, Martin si Hellen, au invatat-o cum sa sopteasca cuvinte, in ciuda deficientei sale. Dupa ce fetita a avut procedura finala prin care tuburile i-au fost indepartate, Bronte si-a uimit parintii, vorbind fara nicio greutate.

"Sotul meu si cu mine ne-am uitat unul la altul si am inceput sa plangem. A fost prima oara cand am auzit-o vorbind. Dupa ce i-au scos tuburile, Martin s-a uitat la ea si i-a spus 'Te iubesc, Bronte', iar fetita s-a uitat si ea la el si i-a raspuns 'Te iubesc, tati'. Apoi s-a uitat si la mine si mi-a spus 'Te iubesc, mami'", a spus emotionata Hellen, in varsta de 41 de ani.

"Sa o vedem pe Bronte fara tuburi si sa o auzim spunandu-ne ca ne iubeste... a fost extraordinar, cea mai frumoasa zi din viata noastra", a povestit si Martin (41).

The Sun
Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri