- Marele Premiu de Formula 1™ al Braziliei e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 1 - 3 noiembrie 2024!
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
"Ganditi-va la aceasta carte ca la o biblie a ustensilelor de bucatarie esentiale si a procedeelor tehnice fundamentale de gatit. Prima sectiune este un ghid cuprinzator de ustensile si echipament de baza pentru bucataria de acasa. Acolo veti gasi articole speciale in care se explica utilizarea vaselor de copt si a celor de gatit si un abecedar al ustensilelor de taiat si al modurilor de folosire. A doua sectiune contine 250 de tehnici de gatit", scrie Chuck Williams.
Cartea contine, de asemenea, si peste 50 de retete de baza, precum clatite cu lapte batut, pui la cuptor, soteuri de legume, bulion de legume sau de carne.
"In urma cu mai mult de o jumatate de secol, Chuck a avut inspiratia sa porneasca o afacere in Somona, California, vanzand ceea ce credea el ca ar dori si ar avea nevoie bucatarii americani in bucatariile lor. Desi la inceput a fost o afacere mica, Chuck vindea numai produse de cea mai buna calitate. El a prezentat publicului multe dintre ustensilele folosite in restaurante. Stia in sinea lui ca aceste articole vor fi apreciate de clientii sai si ca acestia le vor integra usor in bucatariile lor", spune Thomas Keller in "Cuvant inainte".
INDICATII SPECIALE
Volumul este impartit in doua sectiuni distincte: una pentru ustensile si echipament, iar cealalta parte este dedicata tehnicilor de gatit si retetelor.
In locul coloncifrului de pagina, cititorul gaseste semne ce marcheaza fiecare categorie de ustensile si tehnici, iar indexurile de la sfarsitul cartii pot fi folosite pentru pentru a gasi anumite ustensile pentru bucatarie, procedee ori pentru a afla echivalentele unitatilor de masura, temperaturile optime pentru prepararea mancarii, dar si inlocuitori ai ingredientelor.
"Fie ca sunteti un novice in bucatarie sau un bucatar casnic experimentat, aceasta carte va fi o sursa primara de intelepciune culinara pentru multi ani de acum inainte", spune Chuck Williams.
Citeste si Jurnalul National!