Căutare Live

Tendintele 2011 in manichiura, de la MAC

Traim intr-o lume in care moda a inceput sa colaboreze tot mai mult cu industria frumusetii.

Tendintele 2011 oferite de MAC reprezinta un astfel de exemplu fabulos care reuseste sa imbine inspiratia cu talentul designerilor.

Rezultatul? O gama unica de produse pentru o manichiura ireprosabila.

Jon Soon Choi poate fi cu adevarat considerat unul dintre cei mai vizionari creatori din industria lacurilor de unghii, manifestand un real interes pentru a-si canaliza inspiratia creatoare asupra cosmeticelor de la MAC.

Cele care sunt dornice de a-si completa colectia de oje cu produse tocmai scoase din „cuptorul MAC", isi pot arunca o privire si asupra tonurilor vibrante promovate de acest furnizor de produse cosmetice de inalta calitate.

Mintea stralucita din spatele acestei colectii a marturisit ca principala sursa de inspiratie in selectia culorilor a fost „Orasul interzis" cu placerile sale lumesti, dar si cu decoratiunile sale stilate, rafinate.

Citeste myconfidential.ro

Foto: beautyandfashiontech.com

5 tratamente esentiale inainte de Sarbatori!... Este un animal de casa un cadou potrivit de Craciun?...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri