Căutare Live

Tinerii cu acnee ar putea suferi si de ADHD

Un psihiatru canadian sustine ca persoanele care au acnee sunt mai predispuse la a suferi si de ADHD, relateaza CBS News.

Madhulika A. Gupta crede ca pacientii care sunt tratati de acnee ar trebui sa fie consultati si pentru a se descoepri daca sufera de ADHD, mai ales daca au simptome precum dificultatea de concentrare sau impulsivitatea.

Canadianul a examinat datele obtinute in urma a 950 de milioane de consultatii la dermatolog intre 1995 si 2008. Psihiatrul a constatat ca cei care au fost diagnosticati cu acnee au avut un risc de 6,3 ori mai crescut de a fi diagnosticati si cu ADHD. Varsta medie a persoanelor cu aceasta problema a fost de 15 ani.

Acneea se manifesta la fel la adolescenti, indiferent daca au si ADHD sau nu. Cea de-a doua afectiune devine vizibbila atunci cand vine vorba de capacitatea de concentrare.

Foto: hepta.ro

S-a inventat tratamentul care face din orice barbat un sex-symbol... O fetita poate sa mearga din nou pentru ca a primit degete de silicon...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri