Antena Căutare

Tips & Tricks: Cum sa confiezi coaja de portocala

Nu e deloc complicat sa confiezi coaja de portocala, pe care apoi o poti folosi pentru diverse deserturi. Ai nevoie de 3 portocale, 215g de zahar tos si 60ml de apa.

Pasul 1


Pasul 2 - Opareste timp de 10 secunde coaja de portocala intr-o craticioara cu apa fiarta. Arunca apa si repeta inca odata.

Articolul continuă după reclamă

Pasul 3 - Pune apa si zaharul la fiert intr-o craticioara, la foc mic. Amesteca pana zaharul s-a dizolvat si siropul a inceput sa fiarba. Adauga coaja de portocala si lasa totul sa clocoteasca 5-10 minute, fara sa mai amesteci, pana ce coaja devine usor transparenta.

Pasul 4 - Tapeteaza o tava cu hartie de pergament si scoate coaja de portocala cu ajutorul unui cleste pe tava astfel pregatita. Las-o sa se raceasca si apoi foloseste-o dupa plac, in prajituri sau pe post de snack delicios.

Citeste si alte articole interesante numai pe Good Food!

Balconul, locul ideal pentru o mini-gradina... Vrei sa ai mai mult succes la munca? Renunta la pantaloni si poarta fuste!...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
NBA Christmas Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x