Antena Căutare

Toamna aceasta se poarta frizurile fara breton!

Toamna a venit cu tot cu dorinta unei schimbari de imagine. Mai ales ca parul decolorat de Soarele verii nu mai arata tocmai sanatos, iar pielea, pana de curand bronzata, si-a mai pierdut din stralucire. Cel mai la indemana loc unde sa inceapa schimbarea este, de regula, coaforul. Atentie insa la cateva mici trucuri fara de care o tunsoare care arata bine pe scaunul din salon nu mai da acelasi... randament si acasa.

Fara foehn

Daca o coafura este reusita sau nu, asta se vede cel mai bine pe un par uscat natural, este parerea stilistului newyorkez Eva Scrivo. Mana unui stilist priceput va lucra cu textura naturala a parului pentru a-i da sau accentua forma care i se potriveste cel mai bine.

Fara breton

Pare sa fie stirea sezonului: bretonul si-a cam trait traiul. „Un stilist care se respecta iti va spune asta inainte sa dea iama cu foarfecele", spune Eva Scrivo. Pentru cele care chiar au facut din breton o imagine personala si nu sunt inca pregatite sa renunte la ea, o varianta poate fi bretonul artificial. Adica o mesa care da iluzia perfecta a unui breton, fie el perfect conturat sau asimetric. Plus valoare: nu mai trebuie ajustat periodic.

Fara telefon

Pe scaunul de la coafor, privirile trebuie sa se indrepte doar spre oglinda. Nu spre mobil, nu spre vreo revista sau iPad. Cand capul e aplecat, tunsul devine o operatiune mult mai dificila pentru stilist. Iar rezultatul poate fi dezamagitor.

Exemple, exemple, exemple

Multa lume stie ca o cerere de schimbare ar trebui insotita de o fotografie cu modelul dorit. Prea putine cliente de salon chiar fac asta, spun stilistii americani. „Unele persoane au senzatia ca ne insulta orgoliul profesional daca ne aduc fotografii cu tunsoarea pe care o doresc. Nu e deloc asa. Fotografiile te ajuta sa explici ceva ce ti-ar fi fost greu sa explici in cuvinte. Iar comunicarea cu stilistul va fi mult mai in avantajul tau", este sfatul lui Charles Baker Strahan.

Citeste si Jurnalul

FOTO:

Toamna aceasta nu se poarta bretonul!... Reteta saptamanii: Spaghetti cu piept de pui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x