Antena Căutare

Tony Blair crede ca religia este o sursa inspirationala pentru tineri

Religia nu impinge la izolare sau conflict, ci este un factor foarte important pentru schimbare, mai ales in cadrul tinerilor. Acesta a fost mesajul transmis de fostul premier al Marii Britanii, Tony Blair, la incheierea perioadei de aplicatii pentru bursa Faiths Act.

Ideea ca tinerii nu sunt motivati de religie ca sa ii ajute pe ceilalti este pur si simplu gresita


Fostul premier britanic se bazeaza in afirmatiile sale pe numarul mare de tineri care au aplicat, pentru bursa Faiths Act oferita de fundatia Tony Blair Faith. „Numarul de aplicanti arata clar entuziasmul care exista intre tineri, de a demonstra ca religia poate fi o forta pentru bine in societate. Poate construi intelegere si poate furniza unitate si putere de a face fata celor care o vad ca o sursa de separare si discriminare", a mai declarat Blair.

Faiths Act selecteaza 30 de tineri de 20-27 de ani din Canada, India, Marea Britanie si Statele Unite, care sunt motivati de religia lor sa ajute personele aflate in dificultate. Cei selectati sunt trimisi, impreuna cu o echipa cu participanti de alta religie, pentru a ajuta membrii unor comunitati locale confruntate cu saracia. Anul acesta, principalul obiectiv al programului este scaderea numarului de decese cauzate de malarie.

FOTO: curiouspresbyterian.wordpress.com

Cum se comporta catelul tau cu musafirii?... Targul de produse eco de la Sinaia...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x